vissza az összes hírhez
Nicolas Winding Refn arra készül, hogy visszatérjen a mozivászonra

Nicolas Winding Refn arra készül, hogy visszatérjen a mozivászonra

2024.08.30 Szerző Goldbeater

A sajátos dán rendező, Nicolas Winding Refn (Drive - Gázt!, Csak Isten bocsáthat meg) nyolc hosszú évvel ezelőtt mutatta be nekünk utolsó nagyjátékfilmjét. Ez volt a 2016-os Neon démon című arthouse horror. Azóta a jellegzetes alkotó főleg a televíziózás és az alternatív filmkészítés területén mozog, a mozikban pedig már régóta nem láthattunk tőle semmi újat. Nicolas Winding Refn ezekben a napokban vesz részt a rangos Velencei Filmfesztiválon, ahol nemcsak új rövidfilmjét, a Beauty Is Not a Sin című alkotást mutatja be világpremierjén, hanem 1996-os klasszikusát, az Elátkozott várost a velencei klasszikusok szekciójában. És itt többek között a jövőre vonatkozó terveiről is beszélt.

 

Mint kiderült, hamarosan visszatér a játékfilmek világába. Jövőre, saját elmondása szerint, Tokióban kellene forgatnia a készülő új filmjét, amely részben angol és japán nyelven készül, és amelynek helyszínei Tokióban lesznek. Az információról először a Variety számolt be. Nem sokat tudunk a készülő projektről. Az egyelőre cím nélküli film egy eredeti ötleten alapul majd, de a cselekményt egyelőre titokban tartják. A rendező azonban megígérte, hogy a történet sok csillogást, szexet és erőszakot fog tartalmazni, amit munkájának rajongói minden esetben elvárnak. A készülő projekt jelenleg a szükséges források összeállításán dolgozik, így remélhetőleg jövőre, amikor a forgatásoknak el kell kezdődniük, többet tudunk meg.

Hirdetés

Hirdetés

Legolvasottabb hírek

Legfrissebb hírek

Mikor érkezik meg Clint Eastwood legújabb filmje?

Mikor érkezik meg Clint Eastwood legújabb filmje?

2024.09.13

A sokoldalú és termékeny filmalkotó, Clint Eastwood idén májusban töltötte be bámulatos kilencvennégy éves korát, és még ebben az áldott korban sem hiányzik belőle az életerő. Sok rajongója… (több)

A következő Pókembernek megvan a rendezője

A következő Pókembernek megvan a rendezője

2024.09.11

Végre megerősítették az új Pókember 4 rendezőjét. Sokáig nem lehetett tudni, hogy ki veszi át az első trilógia rendezőjének, Jon Wattsnak távozása után, aki néhány hét múlva Brad Pitt-tel és George… (több)

Elhunyt James Earl Jones

Elhunyt James Earl Jones

2024.09.09

A bársonyos hang elhalkult. Ma reggel a híres színész és szinkronszínész, James Earl Jones otthonában halt meg 93 éves korában. Pályájának első lépései a színpadon kezdődtek, ahol hangos… (több)