vissza az összes hírhez
Keresik a következő Bond-rendezőt

Keresik a következő Bond-rendezőt

2024.08.27 Szerző Jokolo

Azt várnánk, hogy mostanra már sokkal tisztábban látjuk, merre tart a legendás akció-franchise. Majdnem öt év telt el az utolsó Nincs idő meghalni című Bond-film premierje óta, és Daniel Craig (Tőrbe ejtve) utoljára három évvel ezelőtt tűnt fel híres ügynökként, mivel a covid-járvány nagy szünetet kényszerített ki a forgatás és a mozikban történő forgalmazás között. Az érdekesség kedvéért említsük meg, hogy három és fél év idő telik el a Casino Royale és a James Bond: Halj meg máskor című filmek között. Ez idő alatt a franchise-nek sikerült megváltoztatnia főszereplőjét, rendezőjét és általános márkakoncepcióját. De most semmi hivatalos nincs a kezünkben, és meg kell elégednünk a meg nem erősített információkkal. Az egyik a múltban az volt, hogy Aaron Taylor-Johnson (Kraven, a vadász) színész állítólag nagyon közel állt ahhoz, hogy aláírja az új ügynök szerepét, de ezeket a pletykákat később minden érintett fél cáfolta. Most azonban spekulációk vannak a potenciális rendezőkről, akik átvehetik ezt az ikonikus franchise-t.

 

A The Telegraph című brit lap szerint a stúdió állítólag több filmkészítővel is megkezdte az első tárgyalásokat, akik a következő 007-es ügynök film mögött állhatnak. A producerek állítólag olyasvalakit keresnek, akinek nagy tapasztalata van, de nincs kifejezetten jellegzetes stílusa, ami megzavarhatná a sorozat régóta fennálló jellegét. Állítólag Edward Berger áll jelenleg az érdeklődésük élén, aki Oscar-díjat kapott a Nyugaton a helyzet változatlan című filmért. A szóba jöhető nevek között szerepel még Bart Layton (Amerikai állatok), akinek még nincs sok tapasztalata, vagy Yann Demange (71), akit egykor az utolsó Bond rendezésében hoztak kapcsolatba, miután Danny Boyle (28 Years Later) kreatív nézeteltérések miatt kiszállt a projektből. További nevek között említik a rendező Kelly Marcelt is, aki idén hozza el a harmadik Venomot, valamint a francia David Michôdot, aki a díjnyertes V. Henrik című filmet hozta el a Netflixre. Ezek azonban egyelőre meg nem erősített hírek, és érdemes őket fenntartásokkal kezelni.

 

Miközben a stúdió a filmszéria jövőbeli irányán gondolkodik, a rajongók a közösségi médiában már rengeteget találgattak arról, hogyan képzelik el a jövőben a jövedelmező márkát. A gyakran emlegetett ötletek között szerepel az eredeti Fleming-regényekhez való visszatérés és a klasszikus irodalmi Bondhoz való közeledés. Valójában Craig James-je némileg eltért ettől a felfogástól, és a hőst egy sokkal reálisabb, az élettől megviselt és másnapos férfiként mutatta be. De a klasszikus felfogás valószínűleg azt jelentené, hogy a filmeket a múltba helyeznénk, ami nem tűnik valószínűnek. Elsősorban pénzügyi érdekek okolhatók, hiszen a Bond-filmek költségvetésének mindig elengedhetetlen része a termékmegjelenítés. Nehéz egy 1950-es évekbeli filmbe korszerű órákat vagy autókat tenni. Szóval, bár egyelőre minden a spekulációk fázisában marad, egy dolog biztos - a rajongóknak még egy darabig várniuk kell a hivatalos hírekre.

Hirdetés

Kapcsolódó hírek

A marveles Penge ismét bajban van

A marveles Penge ismét bajban van

2024.06.14

Öt éve már, hogy Kevin Feige producer bejelentette a Penge című képregény rebootját Mahershala Ali (Zöld könyv – Útmutató az élethez, Holdfény) főszereplésével. A film, amely a jelenlegi Marvel… (több)

Cillian Murphy visszatér a zombikhoz

Cillian Murphy visszatér a zombikhoz

2024.05.18

Kevés projekt körül volt akkora felhajtás az elmúlt hónapokban, mint Boyle következő apokaliptikus víziója körül. A 28 nappal később és a 28 héttel később című filmek folytatásáról, amelyekben Nagy… (több)

A Sony Stúdió elhalasztja a tervezett premiereket

A Sony Stúdió elhalasztja a tervezett premiereket

2024.04.27

Ha képregényfilmek rajongója vagy, és idén nyáron egy jó adag akciót vártál, akkor van számodra egy rossz hírünk. A Marvel Comics lapjairól származó Pókember szóló gonosztevője, a régóta várt és már… (több)

A 28 évvel később filmhez szereplőket keresnek...

A 28 évvel később filmhez szereplőket keresnek...

2024.04.25

Danny Boyle brit rendező (Napfény, Trainspotting) komolyan gondolja, hogy visszatér a 28 nappal később című, huszonkét évvel ezelőtti túlélőhorror filmjéhez és annak folytatásához, a 28 héttel később… (több)

Hirdetés

Hirdetés

Legolvasottabb hírek

Legfrissebb hírek

A következő Pókembernek megvan a rendezője

A következő Pókembernek megvan a rendezője

2024.09.11

Végre megerősítették az új Pókember 4 rendezőjét. Sokáig nem lehetett tudni, hogy ki veszi át az első trilógia rendezőjének, Jon Wattsnak távozása után, aki néhány hét múlva Brad Pitt-tel és George… (több)

Elhunyt James Earl Jones

Elhunyt James Earl Jones

2024.09.09

A bársonyos hang elhalkult. Ma reggel a híres színész és szinkronszínész, James Earl Jones otthonában halt meg 93 éves korában. Pályájának első lépései a színpadon kezdődtek, ahol hangos… (több)