vissza az összes hírhez
Pitt és Clooney új filmje zöld utat kapott a folytatáshoz

Pitt és Clooney új filmje zöld utat kapott a folytatáshoz

2024.08.08 Szerző Goldbeater

A Jon Watts (Pókember: Nincs hazaút, Rendőrautó) által rendezett Két magányos farkas című új, komikus akcióthriller, amelyben az Oscar-díjas színészek, Brad Pitt (Volt egyszer egy… Hollywood, Babylon) és George Clooney (Beugró a Paradicsomba, A 22-es csapdája) az úgynevezett fixereket alakítják majd, azaz a nagy horderejű bűncselekmények holttesttisztítóinak és eltussolóinak karaktereit, akiket ugyanarra a munkára alkalmaznak,  és akkor kénytelenek lesznek összefogni, hogy megmentsék a saját bőrüket egy bonyolult helyzetben, még a világpremierje sem volt, amelyet az idei, 81. Velencei Filmfesztiválra tűztek ki, és az Apple annyira biztos a film sikerében, hogy máris bejelentette a folytatást.

 

A beígért folytatást várhatóan a sikeres Jon Watts rendezi és írja majd az Apple-lel kötött többéves szerződése részeként, de a főszereplők visszatérését egyelőre hivatalosan nem erősítették meg. Tekintve azonban, hogy Clooney és Pitt maguk is az első film egyik fő producerei, mindenképpen az ő érdekükben áll, hogy a projektben maradjanak. A Két magányos farkas premierje szeptember 20-án lesz az amerikai mozikban, Magyarországon egy nappal korábban, csütörtökön, szeptember 19-én, kerül a mozikba. További hír, hogy a film egy héttel később érkezik az Apple TV+ streaming szolgáltatásra.

Hirdetés

Kapcsolódó hírek

A következő Pókembernek megvan a rendezője

A következő Pókembernek megvan a rendezője

2024.09.11

Végre megerősítették az új Pókember 4 rendezőjét. Sokáig nem lehetett tudni, hogy ki veszi át az első trilógia rendezőjének, Jon Wattsnak távozása után, aki néhány hét múlva Brad Pitt-tel és George… (több)

Fassbender, Gere, Wright és a kémelit

Fassbender, Gere, Wright és a kémelit

2024.07.05

Készülj fel egy sztárokkal teli kémsorozatra. A népszerű színészek, Michael Fassbender (A gyilkos, Kneecap), Richard Gere (Oh, Canada, Pretty Woman) és Jeffrey Wright (Amerikai irodalom, Asteroid… (több)

Hogyan alakul a Pókember jövője?

Hogyan alakul a Pókember jövője?

2024.03.03

Két évvel ezelőtt, még hónapokkal a premier után a lelkes rajongók ellepték a mozikat, és a Pókember - Nincs hazaút című film három pókhősét hatalmas kasszasikerhez segítették. Ez a film volt az,… (több)

Soderbergh a haveroktól a kémekhez megy át

Soderbergh a haveroktól a kémekhez megy át

2024.01.21

Nem is olyan régen új híreket írtunk az Ocean's Eleven – Tripla vagy semmi című film világából. George Clooney (Gravitáció) ugyanis elárulta, hogy készen van egy forgatókönyv, ami a trilógia utolsó… (több)

George Clooney összefog Adam Sandlerrel

George Clooney összefog Adam Sandlerrel

2023.12.15

Eddig elképzelhetetlen együttműködés vár ránk. A kedvenc színészek, George Clooney és Adam Sandler először szerepelnek együtt a nagyvásznon a Netflix streaming-szolgáltató új filmjében. Az egyelőre… (több)

Brad Pitt beül egy igazi F-1 versenyautóba

Brad Pitt beül egy igazi F-1 versenyautóba

2023.05.05

Több hónapos előkészület után hamarosan Joseph Kosinski rendező (Top Gun 2: Maverick) és a legendás producer, Jerry Bruckheimer (A szikla) elkezdik az Apple számára forgatni a versenyfilmjüket,… (több)

A Disney új Star Wars filmeket jelentett be

A Disney új Star Wars filmeket jelentett be

2023.04.07

Elérkeztek a Star Wars Celebration napjai, és velük együtt sok új hír is érkezett. Ezúttal tényleg rengeteg van belőle, úgyhogy vágjunk is bele. És kezdjük rögtön a legforróbb hírrel, vagyis Daisy… (több)

Hirdetés

Hirdetés

Legolvasottabb hírek

Legfrissebb hírek