vissza az összes hírhez
A marveles Penge ismét bajban van

A marveles Penge ismét bajban van

2024.06.14 Szerző Goldbeater

Öt éve már, hogy Kevin Feige producer bejelentette a Penge című képregény rebootját Mahershala Ali (Zöld könyv – Útmutató az élethez, Holdfény) főszereplésével. A film, amely a jelenlegi Marvel Cinematic Universe világába illeszkedne, azóta azonban igencsak rögös utat jár be. A vagány képregényes vámpírvadász új kalandját eredetileg Bassam Tariq (Mogul Mowgli, Az ISIS Texasban) rendezte volna, ám ő két évvel ezelőtt kiszállt a projektből, és Yann Demange (A kokainkölyök, Hulla-ház) vette át a helyét. A forgatókönyvírók között is nagy a nyüzsgés, eddig legalább öten dolgoztak a filmen, a The Wrap hírportál szerint jelenleg a Marvelnél bevált Eric Pearson (Fekete özvegy, Carter ügynök) dolgozik a forgatókönyv legújabb változatán. Most újabb csapás érte az elátkozott produkciót.  

 

Hollywoodból érkezett a hivatalos bejelentés, miszerint az utolsó társult rendező, Yann Demange is távozott a projektből. Az együttműködés felbontása a hivatalos források szerint teljesen barátságos volt, és állítólag már jóval a bejelentés előtt megtörtént. Hogy ki váltja majd a francia rendezőt a kamera mögött, egyelőre nem tudni. Mia Goth (Pearl, MaXXXine) színésznő és természetesen Mahershala Ali a címszerepben továbbra is a produkció fedélzetén maradnak, bár egyes hollywoodi pletykák szerint maga a két Oscar-díjas színész is szívesen kibújna az elkötelezettség alól, ha lehetősége lenne rá. Az új Penge film premierje egyébként jelenleg még mindig 2025. november 7-re van tervezve, de tekintettel arra, hogy a forgatás még el sem kezdődött, és a produkció kreatív stábja is folyamatosan változik, az egész feltehetően csúszni fog.

 

.

Hirdetés

Kapcsolódó hírek

Hogyan alakul a Pókember jövője?

Hogyan alakul a Pókember jövője?

2024.03.03

Két évvel ezelőtt, még hónapokkal a premier után a lelkes rajongók ellepték a mozikat, és a Pókember - Nincs hazaút című film három pókhősét hatalmas kasszasikerhez segítették. Ez a film volt az,… (több)

A Fantastic Four szereposztása megerősítve

A Fantastic Four szereposztása megerősítve

2024.02.15

Nem volt ugyan nagy titok, de hivatalosan sem erősítették meg. Ez tegnap, Valentin-napon megváltozott, amikor a Marvel stúdió bejelentette a Fantastic Four című film végleges szereposztását. Pedro… (több)

A Marvel bajban van

A Marvel bajban van

2023.11.02

A Disney égisze alatt működő Marvel Studios néhány éve még szó szerint Midász keze volt, és amihez hozzáértek, az hatalmas közönségsikert és több százmillió dolláros mozibevételt hozott. Az elmúlt… (több)

Scorsese vs. Marvel újra

Scorsese vs. Marvel újra

2023.10.31

Martin Scorsese néhány évvel ezelőtti megjegyzései Marvelre, amelyet a rendező leszólt, amikor a stúdió filmjeit inkább búcsús attrakciónak, mintsem filmeknek nevezte, jól ismertek. Most azonban a… (több)

A Daredevil új alkotókat toboroz

A Daredevil új alkotókat toboroz

2023.10.29

Közelmúltban megjelent a hír, hogy a Marvel teljesen átalakítja tévés stratégiáját, és mostantól a próbaepizódok, a showrunnerek és az ún. writer’s room (forgatókönyvírók kisebb csoportjai, akiknek… (több)

A Daredevil újraindul, de sok minden változni fog

A Daredevil újraindul, de sok minden változni fog

2023.10.12

A The Hollywood Reporter magazin tegnap egy hatalmas exkluzív betekintést adott a Marvel stúdió tévés produkcióinak aktuális helyzetébe, és ha csak egy kicsit is kedveled a Vasemberről és társairól… (több)

Ki lesz látható a harmadik Deadpool-filmben?

Ki lesz látható a harmadik Deadpool-filmben?

2023.08.14

Attól a pillanattól kezdve, hogy Marvel megnyitotta kapukat az alternatív univerzumok előtt, amelyek a filmekben egyetlen nagy multiverzumot alkotnak, elindultak a rajongók találgatásai a jövőbeli… (több)

A Disney ismét csúsztatja kasszasikereit

A Disney ismét csúsztatja kasszasikereit

2023.06.14

Az írósztrájk kezd a stúdióknak gondokat okozni. Ahelyett, hogy az íróknak rendes honoráriumot fizetnének, illetve a nyereség jól megérdemelt százalékát, az olyan főnökök, mint David Zaslav (Warner… (több)

Marvel leteszteli a binge-watching folyamatot

Marvel leteszteli a binge-watching folyamatot

2023.05.17

Bár a Marvel és a Disney stúdiófőnökei, Kevin Feige és Bob Iger megnyugtatták a közvéleményt, hogy a Disney+ csatornán egy kicsit vissza kívánják fogni a sorozatos tartalmakat, főleg a képregények… (több)

Hirdetés

Hirdetés

Legolvasottabb hírek

Legfrissebb hírek

Bob Odenkirk újra akcióban

Bob Odenkirk újra akcióban

2024.06.25

A koronavírus-járvány idején nem sok sikeres film jelent meg. Bármilyen vállalkozás, amely legalább néhány dollárt hozott a filmstúdiók könyvelőinek, aranyat ért. Éppen ezért a Senki című akciófilm… (több)

Jennifer Lawrence és gyilkoló feleségek?

Jennifer Lawrence és gyilkoló feleségek?

2024.06.24

Mit szolnál egy titokzatos gyilkossági krimihez, egymás között versengő amerikai háziasszonyokról? Az Oscar-díjas színésznő, Jennifer Lawrence (Napos oldal, Az éhezők viadala) lesz a főszereplője az… (több)