vissza az összes hírhez
Steven Spielberg új filmjének megvan a bemutató dátuma

Steven Spielberg új filmjének megvan a bemutató dátuma

2024.05.24 Szerző Goldbeater

Ha a legendás, hetvenhét éves amerikai rendező, Steven Spielberg (E.T. - A földönkívüli, Indiana Jones és az elveszett frigyláda fosztogatói) munkásságának rajongója vagy, érdemes beírnod a naptáradba 2026. május 15-ét, ugyanis az Oscar-díjas filmrendező legújabb, egyelőre cím nélküli alkotását a Universal Pictures forgalmazói társaság ezen a napon fogja bemutatni Észak-Amerikában (a világ többi részén pedig a rendező hírnevére való tekintettel szintén ezen időpont környékén számíthatunk a premierre). A Universal társaság Spielberg produkciós cégével, az Amblin Entertainment társasággal együtt csütörtökön, május 23-án jelentette be a hírt. Sajnos a két év múlva esedékes forgalmazási premier az egyik kevés dolog, amit egyelőre tudunk a projektről.

 

Annyit tudunk még, hogy állítólag egy eredeti alkotásról van szó, amely Spielberg saját témáján alapul, és a rendező régi munkatársa, David Koepp (Jurassic Park, Világok harca) írta a forgatókönyvet. Néhány kulisszák mögötti információ szerint ez egyben a híres filmrendező a sci-fi műfajhoz való visszatérése is, mivel a történetben az UFO és a földönkívüliek is szerepelnek majd. A következő hónapokban minden bizonnyal több információ is napvilágot lát majd. Spielberg az utóbbi időben többek között Kubrick meg nem valósult Napóleonjának sorozatváltozatát és esetleg a San Franciscói zsaru című film remake-jét is tervezte, ám ezek a projektek körül jelenleg csend van, és kérdéses, hogy egyáltalán előre haladnak-e majd. Közeljövőben biztosan nem.

Hirdetés

Kapcsolódó hírek

Az új Jurassic World megtalálta a fő arcot

Az új Jurassic World megtalálta a fő arcot

2024.05.23

A Jurassic Park és Jurassic World filmek világában játszódó következő film előkészületei már javában zajlanak, és ezekben a napokban még mindig tart az őrületes színészválogatás, hogy vadonatúj… (több)

Amerika elleni támadásra készül Kathryn Bigelow

Amerika elleni támadásra készül Kathryn Bigelow

2024.05.13

Hét év telt el azóta, hogy az első rendezőnő, aki elnyerte a legjobb filmnek járó Oscar-díjat, elhozta nekünk a Detroit című legutolsó filmjét. Kathryn Bigelow, aki A bombák földjén című elismert… (több)

Chris Columbus és a csütörtöki nyomozóklub?

Chris Columbus és a csütörtöki nyomozóklub?

2024.04.24

A népszerű amerikai rendező, Chris Columbus (Reszkessetek, betörők!, Harry Potter és a bölcsek köve) négy évvel ezelőtti vállalkozása, a Karácsonyi krónikák című film folytatása után, amely a Netflix… (több)

Scarlett Johansson dinoszauruszok között?

Scarlett Johansson dinoszauruszok között?

2024.03.25

Az idő könyörtelenül rohan, és a dinoszauruszcsalád új tagja egyre közelebb van. A Jurassic Park filmszéria következő része ugyanis még mindig hivatalosan jövőre, július 2-án érkezik, és egyelőre… (több)

Gareth Edwards és az új Jurassic World?

Gareth Edwards és az új Jurassic World?

2024.02.21

A dinoszauruszos filmszéria körül kezdenek újra felpörögni a dolgok. Csak pár nappal ezelőtt lehetett itt olvasni, hogy az első két Jurassic Park írójának, David Koeppnek a tollából készülő új… (több)

Egy új Jurassic World készül

Egy új Jurassic World készül

2024.01.23

A dinoszauruszok világa a mozikban még biztosan nem ért véget. A 2015-ben indult Jurassic World-trilógia hivatalosan ugyan 2022 nyarán befejeződött, de annak ellenére, hogy a második rész, Bukott… (több)

Soderbergh a haveroktól a kémekhez megy át

Soderbergh a haveroktól a kémekhez megy át

2024.01.21

Nem is olyan régen új híreket írtunk az Ocean's Eleven – Tripla vagy semmi című film világából. George Clooney (Gravitáció) ugyanis elárulta, hogy készen van egy forgatókönyv, ami a trilógia utolsó… (több)

Mire készül Paul Greengrass rendező?

Mire készül Paul Greengrass rendező?

2023.11.30

Gyakorlatilag három év telt el azóta, hogy Paul Greengrass Oscar-jelölt rendező bemutatta eddigi utolsó nagyjátékfilmjét, A kapitány küldetése című westerndrámát Tom Hanks főszereplésével. Mire… (több)

Hirdetés

Hirdetés

Legolvasottabb hírek

Legfrissebb hírek

Bob Odenkirk újra akcióban

Bob Odenkirk újra akcióban

2024.06.25

A koronavírus-járvány idején nem sok sikeres film jelent meg. Bármilyen vállalkozás, amely legalább néhány dollárt hozott a filmstúdiók könyvelőinek, aranyat ért. Éppen ezért a Senki című akciófilm… (több)

Jennifer Lawrence és gyilkoló feleségek?

Jennifer Lawrence és gyilkoló feleségek?

2024.06.24

Mit szolnál egy titokzatos gyilkossági krimihez, egymás között versengő amerikai háziasszonyokról? Az Oscar-díjas színésznő, Jennifer Lawrence (Napos oldal, Az éhezők viadala) lesz a főszereplője az… (több)