vissza az összes hírhez
Kristen Stewart, Oscar Isaac, Panos Cosmatos és vámpírok

Kristen Stewart, Oscar Isaac, Panos Cosmatos és vámpírok

2024.05.03 Szerző Goldbeater

Kristen Stewart (Kivérző szerelem, Alkonyat) és Oscar Isaac (Dűne, Moon Knight) színészpárosra egy mámorító vámpírkaland vár, ugyanis mindketten szerepet kaptak az XYZ Films stúdió készülő Flesh of the Gods című horror-thrillerében. A hírről elsőként Variety hírportál számolt be. A készülő film hivatalos szinopszisából kiderül, hogy színes 1980-as években, Los Angelesben játszódik majd. Raoul (Isaac) és Alex (Stewart) házaspár itt minden este leereszkedik egy felhőkarcoló legfelső emeletén lévő luxuslakásukból, és elektromossággal teli városi dzsungel éjszakai birodalmába indul. Ám amikor egyszer találkoznak a Névtelen nevű titokzatos alakkal és keményen bulizó bandájával, a hedonizmus, az izgalom és erőszak varázslatos, szürreális világába lesznek elcsábítva.  

 

A nagy nevek a szereplőgárdában és a vad szinopszis mindenképpen érdekes, de talán még érdekesebb az a csapat, amely a kamera mögött dolgozik majd a filmen. Ugyanis az ambiciózus Panos Cosmatos lesz a rendező, egy olyan filmes, akinek egyedi kézjegye van, akinek pszichedelikus vállalkozásai, a Beyond the Black Rainbow és a Mandy című filmek mindig is váltogatták a lassú, álomszerű hangulatot az egyedi „retró” látványvilággal és a groteszk erőszak kitöréseivel. Legutóbb a Guillermo Del Toro: Rémségek tára című antológiájának egyik epizódját láthattuk tőle, amely hű volt a stílusához. „Mint maga Los Angeles, a Flesh of the Gods film is a fantázia és a rémálom közötti határon fog mozogni. Egyszerre lendületes és hipnotikus, a film egy őrült utazásra visz el mélyen a pokol csillogó szívébe” - jellemezte Panos Cosmatos rendező az új filmet.

 

Azonban messze nem ő az egyetlen érdekes filmes, akit a projekthez szerződtettek. Andrew Kevin Walker (8 milliméter, Az Álmosvölgy legendája), aki többek között Fincher Hetedik című filmet és a nemrég bemutatott A gyilkos című filmet is írta, szintén dolgozott a forgatókönyvön. A producerek maga Oscar Isaac színész és Gena Konstantinakos lesznek a Mad Gene Media társaság képviseletében, Betsy Koch (A menü) pedig a Hyperobject Industries cég nevében, és nem utolsósorban az Oscar-díjas Adam McKay (Ne nézz fel!, A nagy dobás), aki ezt nyilatkozta a készülő projektről: „Ez a rendező, ez az író, ezek a hihetetlen színészek, a vámpírok, a 80-as évek punk választása, a stílus és a hozzáállás... ezt a filmet hozzuk el nektek. Szerintünk egyszerre vadul kommersz és vadul művészi. Az a törekvésünk, hogy olyan filmet készítsünk, amelyben összefonódik a népszerű kultúra, a divat, a zene és a filmművészet. Talán látszik, hogy mennyire lelkes vagyok?”

 

Magát a filmet várhatóan még idén elkezdik forgatni, és ez lesz Panos Cosmatos és az XYZ Films stúdió harmadik együttműködése. A Flesh of the Gods globális forgalmazása lesz az egyik témája a közelgő Marché du Film rendezvénynek, a rangos Cannes-i Nemzetközi Filmfesztiválhoz kapcsolódó legnagyobb filmes piacnak, amely idén május 14-én kezdődik. Reméljük tehát, hogy valamikor 2025 folyamán láthatjuk a fantasy thriller premierjét, és talán a hazai moziforgalmazásba is eljut. 

Hirdetés

Kapcsolódó hírek

Boldog ünnepeket és BÚÉK 2024!

Boldog ünnepeket és BÚÉK 2024!

2023.12.24

Ha a második Dűne film nem lett volna áthelyezve 2024 tavaszára, az elmúlt filmév kivételes lett volna. Így is nagyszerű volt, tele filmes meglepetésekkel. A legnagyobb meglepetés a közösségi hálók … (több)

A Disney új Star Wars filmeket jelentett be

A Disney új Star Wars filmeket jelentett be

2023.04.07

Elérkeztek a Star Wars Celebration napjai, és velük együtt sok új hír is érkezett. Ezúttal tényleg rengeteg van belőle, úgyhogy vágjunk is bele. És kezdjük rögtön a legforróbb hírrel, vagyis Daisy… (több)

Hirdetés

Legolvasottabb hírek

Legfrissebb hírek

Bob Odenkirk újra akcióban

Bob Odenkirk újra akcióban

tegnap

A koronavírus-járvány idején nem sok sikeres film jelent meg. Bármilyen vállalkozás, amely legalább néhány dollárt hozott a filmstúdiók könyvelőinek, aranyat ért. Éppen ezért a Senki című akciófilm… (több)

Jennifer Lawrence és gyilkoló feleségek?

Jennifer Lawrence és gyilkoló feleségek?

2024.06.24

Mit szolnál egy titokzatos gyilkossági krimihez, egymás között versengő amerikai háziasszonyokról? Az Oscar-díjas színésznő, Jennifer Lawrence (Napos oldal, Az éhezők viadala) lesz a főszereplője az… (több)