Streaming (1)

Tartalmak(1)

Az újdonsült feleség beköltözik férje impozáns villájába, ahol együtt kell élnie egy sötét lelkű házvezetőnővel és férje előző feleségének kísértő emlékével. (Netflix)

Recenziók (2)

Prioritize:

POMO 

az összes felhasználói recenzió

magyar Nekem megfelel. Wheatley a híres történetet olyan nézőkhöz is elhozza, akik nem néznének meg egy 80 éves fekete-fehér filmet. Gyorsabb vágással, a kiválasztott jelenetek drámaiságának fokozásával, és a főszereplő kellemetlen helyzetében jól érzékelt szorongásával. A Hitchcock átdolgozása itt nem hülyeség, nem is etikátlan, mint a Psycho film esetében, mert az eredeti A Manderley-ház asszonya film inkább Selznick-film volt, mint Hitchcock filmje. Nem volt benne a mester egyedi kézírása, "csak" választékos jelmezes hollywoodi mű volt. Lily James jó, Kristin Scott Thomas a sötét sminkjével és a megvilágításával talán egy kicsit túlságosan is szó szerint démoni. ()

Malarkey 

az összes felhasználói recenzió

angol I went into Rebecca not knowing what to expect, and I had no idea it was a remake of an old American classic. The promise of mystery and the leads, Lily James and Armie Hammer, drew me in. But wow, what a letdown. The film is a total snooze-fest—boring, nonsensical, and honestly, a waste of time. It's been a while since I watched something that left me so uninterested. ()