Pokoli éden

Előzetes 1

Tartalmak(1)

Amikor szerencsétlenség történik, akkor derül ki igazán, hogy mennyire egységes egy csapat, kik a barátaid, és mire képesek az ellenségeid. Egy amerikai focicsapat túlélő tagjai a legszörnyűbb körülmények között találják magukat, amikor a repülőgépük lezuhan egy elhagyatott csendes-óceáni sziget partjainál. A korlátozott erőforrások, a fogyatkozó élelmiszerkészletek és a mentőcsapat késése kikészíti az idegeket. A csapatszellem végleg elpárolog, amikor a nézeteltérések miatt a csoport kettészakad. Az erőszakos csoportot a mindig is agresszív játékos, Andreas (Ethan Peck) uralja, míg az önzetlenebb játékosok csoportját a népszerű Slim (Nate Parker) vezeti. (RTL Klub)

(több)

Videók (1)

Előzetes 1

Recenziók (2)

Malarkey 

az összes felhasználói recenzió

angol I initially planned to watch a different Eden, but the football scenes and plane crash grabbed my attention, so I decided to stick with it. Well, it turned out just as I expected. Everyone starts off thinking they're the smartest, then they all start acting like idiots. And then it ends. ()

kaylin 

az összes felhasználói recenzió

angol Yeah, they managed to unfold quite a good drama in a small space, which even has some unexpected twists at times. That's not too shabby for a film like this. The characters are well-developed, and you understand their motivations and the fact that such a situation could easily lead some minds going astray. Who will survive? Will anyone survive? That’s a tough question. ()

Hirdetés

Galéria (22)