Beetlejuice Beetlejuice

  • Egyesült Államok Beetlejuice Beetlejuice (több)
Előzetes 12

Tartalmak(1)

Beetlejuice visszatér! A családban tragédia történik, és Deetzék három generációja hazautazik a rég maguk mögött hagyott Winter River-i házukba. Lydia (Winona Ryder) az eltelt hosszú évek alatt sem tudott megszabadulni a kísértetiesen dilis Beetlejuice (Michael Keaton) emlékétől: ezért esik pánikba, amikor kezelhetetlen kamaszlánya (Jenna Ortega) talál a padláson egy titokzatos makettet, amely a kisvárost ábrázolja, de átjáró nyílik belőle a túlvilágba, és véletlenül meg is nyitja. Hamarosan kiderül, hogy mindkét világban szörnyű bajok fenyegetnek. Ezután már csak annyi kell, hogy valaki véletlenül háromszor egymás után kimondja Beetlejuice nevét, és előlép az árnyak közül a játékos gonoszkodásra mindig kész, szédült démon, hogy bebizonyítsa: nincs olyan káosz, amit ne lehetne tovább növelni. (InterCom)

(több)

Szereplők:

Kapcsolódó hírek

Burton második Beetlejuice-ja meglepetéssiker

Burton második Beetlejuice-ja meglepetéssiker

2024.09.09

Végül is ez az év a mozikban nem lesz olyan rossz, mint amitől tartottunk. A nosztalgiaakkord pengetése még mindig működik a közönségnél, amit jelenleg a Beetlejuice Beetlejuice című csinos fekete… (több)

Michael Keatonból Michael Douglas lesz

Michael Keatonból Michael Douglas lesz

2024.09.06

A népszerű színész, Michael Keaton (Birdman, Batman - A denevérember) az elmúlt napokat és heteket azzal töltötte, hogy legújabb filmjét, a Tim Burton (Dumbó, Vándorsólyom kisasszony különleges… (több)