Tartalmak(1)

2455-ben egy kutatócsoport diákjai félelmetes leckét kapnak, amikor megérkezik a két hibernált test a Crystal Lake-i kutatóközpontból. Egyikük ugyanis Jason Voorhees, az elpusztíthatatlan gyilkológép, aki több mint 200 emberrel végzett már. Ámokfutását az űrben folytatja, új prédákra vadászva. Senki nem lehet biztonságban, amíg Jason a fedélzeten van. (AMC Hungary)

(több)

Recenziók (2)

Prioritize:

POMO 

az összes felhasználói recenzió

magyar A Jason X elsőre egy szórakoztató B-kategóriás filmnek tűnik, amely nem játssza meg magát, és távol tartja magát a görcsösségtől és az esetlenségtől. De a hülyeség fokozatosan gyűlik, és a finálé a legmélyebb mocsokba süllyeszti az egész filmet. ()

kaylin 

az összes felhasználói recenzió

angol Jason X doesn't work as a horror movie, which the creators realized, so they infused it with humor and plenty of cool scenes, like Jason's final transformation. I have to say, I enjoyed it because I felt like I was watching a B-movie that doesn't pretend to be anything else and does exactly what such films are supposed to do: Entertain. It's wild, sometimes quite crazy, and it doesn't make sense to compare it to the previous nine parts, but still, it's simply entertaining. ()