Tartalmak(1)

Egyenként eltűnnek egy kisvárosból a gyerekek. Csupán megcsonkított testrészek és szervek maradnak utánuk. Derry gyászol, azután elfeledkezik a tragédiáról, csak hét gyerek képtelen kiverni a fejéből a rettegést. És a bohócot, aki talán felelős mindazért a megmagyarázhatatlan szörnyűségért, ami történt. Harminc évvel később újra találkozik a hét túlélő. Nem véletlenül: a bohóc is visszatért a kisvárosba, és újra áldozatokat keres. Ha ők heten idejében megértik, mi is történt velük három évtizeddel korábban, akkor talán megállíthatják a gonoszt... akinek ezúttal piros krumpliorra, és hatalmas, színes cipője van. (InterCom)

(több)

Filmtár

Felhasználó Formátum Nyelvek Hozzáadva Jegyz.
kerryking DVD
2015.07.20

Kapcsolódó hírek

Michael Keatonból Michael Douglas lesz

Michael Keatonból Michael Douglas lesz

2024.09.06

A népszerű színész, Michael Keaton (Birdman, Batman - A denevérember) az elmúlt napokat és heteket azzal töltötte, hogy legújabb filmjét, a Tim Burton (Dumbó, Vándorsólyom kisasszony különleges… (több)

Muschietti útja Flash-től Batman-ig

Muschietti útja Flash-től Batman-ig

2023.06.17

Az argentin származású és szárnyait sikeresen bontó rendező, Andy Muschietti a Mama, Az és Az – Második fejezet című hatásos horrorfilmekkel szerzett magának nevet Hollywoodban. Éppen most… (több)