Streaming (1)

Tartalmak(1)

Az FBI különleges ügynökeinek mindent ki kell bírniuk. Malcolm Turner nemrég számolt le a távol-keleti maffiával, és máris újabb bevetésre indul: de ilyen meleg helyzetben még ő sem volt soha. Azt, hogy ellenfele brutális bankrabló, fel sem veszi. Hogy a cél érdekében egy fedél alá kell költöznie a keresett bűnöző menyasszonyával, azt egyenesen élvezi. Ha mindehhez álruhát kell öltenie, még azt is vállalja. De hogy egy kétszáz kilós nagymamának adja ki magát, akinek a testénél csak a szája nagyobb, az azért kicsit megfekszi a gyomrát. A nagyon nagy mami felszereli magát a titkos megfigyelés minden kellékével, és akcióba lendül: hatalmasra tömve is nyomoz, verekszik, elhessegeti nagyika egyre erőszakosabb udvarlóit, vadul énekel a helyi templomban és kosarazni viszi a fiúkat. A bankrabló menyasszonya csak azt nem érti, hogy rég látott nagyija miért akar vele mindenáron egy ágyban aludni... (InterCom)

(több)

Videók (1)

Előzetes

Recenziók (2)

Stanislaus 

az összes felhasználói recenzió

angol The days of Robin Williams dressing up as a nanny are over, and if anyone thinks they can improve on that by making the nanny an agent, they certainly can't! This film had more dark sides than light and I only laughed a few times (maybe not even that many) - 35%. ()

lamps 

az összes felhasználói recenzió

angol I happen to be quite fond of Lawrence, and I can’t openly despise this deep and intelligent film. It may just be infantile entertainment for individuals who need a break from the computer and sit down in front of the TV, but without prejudice and poisonous criticism stemming from the casting itself, it can be quite relaxing.... Come on :-) 55% ()

Hirdetés

Galéria (17)