Aki bújt, aki nem 2.: A második este

  • Egyesült Államok Jeepers Creepers 2 (több)
Előzetes 1

Tartalmak(1)

Újra visszatér a huszonhárom évente huszonhárom napig táplálkozó szárnyas, húsevő bestia. Eledelül ezúttal egy középiskolai baseballcsapat szolgál. A mérkőzést követően a bajnokcsapat egy iskolabusszal indul haza az edzőik és a pompom-lányok kíséretében. A busz azonban elakad a rossz hírű Kelet 9-es országúton. Ahogy leszáll a sötétség, az elhagyott úton a fiatalok a legvadabb félelmeikkel szembesülnek. Gyilkos szörnyeteg szedi közülük áldozatait. Csak úgy élhetik túl a borzalmas éjszakát, ha fölveszik a harcot a félelmetes ellenféllel. (AMC Hungary)

(több)

Recenziók (2)

Prioritize:

POMO 

az összes felhasználói recenzió

magyar Technikailag ugyanúgy rendesen feldolgozott, mint az első Aki bújt, aki nem film, de rosszabb forgatókönyv szerint, nagy logikai lyukakkal, szamárhidakkal, szürke karakterekkel és párbeszédekkel. Rettenetesen kierőszakolt forgatókönyv! Kár, hogy Victor Salva nem döntött úgy, hogy inkább olyan önironikus B-kategóriás filmek útját járja, mint a Kísértethajó című film, amelyek számára a hasonló témák termékenyebb talajt jelentenek. ()

kaylin 

az összes felhasználói recenzió

angol Jeepers Creepers 2 is a classic sequel that follows a similar framework and relies on having more people who are supposed to die. Every now and then, there's a bad CGI effect that doesn't really add to the fear factor, but this is part of the evil of not just modern horror, but filmmaking in general. If you liked the monster in the first film, that's essentially the only reason to watch this one. Otherwise, there's not much else to recommend it. ()