The Continental: John Wick világából

(sorozat)
  • Egyesült Államok The Continental: From the World of John Wick (több)
Előzetes 1

Streaming (1)

Epizódok(3)

Tartalmak(1)

A "The Continental" sorozat a John Wick-univerzum ikonikus orgyilkos-hoteljének véres eredettörténetét mutatja be. Az 1970-es évek New Yorkjában Winston Scott csapatot toboroz, hogy szembeszálljon a hatalmas összeesküvéssel, amit a testvére a The Continental ellen intézett támadása hívott életre. A véres akciódráma a családi szeretet, a sors és a bosszú ütközését tárja fel. (Prime Video)

(több)

Szereplők:

Kapcsolódó hírek

John Wick sorozatfolytatást kap

John Wick sorozatfolytatást kap

2024.08.08

Amiben kevesen kételkedtek, az utolsó John Wick-epizód után biztosan még többször visszatérünk a profi gyilkosok színes világába. Míg az Ana de Armas főszereplésével készülő, elhalasztott John Wick… (több)

A negyedik John Wick rendezői verziót kap

A negyedik John Wick rendezői verziót kap

2023.06.21

A John Wick akció filmszéria legújabb része hatalmas tarolása a mozikban elképesztő, 427 millió dolláros bevételt hozott, és a múlt héten végre a fizetős VOD-szolgáltatásokba került, hamarosan pedig… (több)

Készül az ötödik John Wick-film

Készül az ötödik John Wick-film

2023.05.26

A Lionsgate stúdió főnöke, Joe Drake megerősítette, hogy az ötödik John Wick-filmmel kapcsolatos első megbeszélések már lezajlottak, és jövőben a film valószínűleg el is készül. Ezzel többé-kevésbé… (több)