Tron, avagy a számítógép lázadása

  • Egyesült Államok TRON
Előzetes 2

Tartalmak(1)

Flynn (Jeff Bridges) behatol egy távoli szerverbe, hogy bebizonyítsa, ellopták egy korábbi munkáját. Ám, ami kis kalandnak indult, a túlélésért folytatott, hihetetlen macska-egér játékká válik, amikor egy hataloméhes ellenőrzőprogram magába szippantja. A programok között halálos gladiátor játékok folynak, gyilkos szoftverek és speciális gépugynökok vivják harcukat a rendszerrel - melynek győzelme vagy veresége nemcsak a virtuális, hanem a valódi világ sorsát is meghatározhatja!  A TRON. AVAGY A SZÁMITOGÉP LÁZADÁSA a műfaj klasszikusa: az első nagy áttörés a komputergenerálta digitális effektusok terén, az első film, melyben valóságnak látszik az, amit a filmkészítők megalmodtak. Minden film- és sci-fi rajongó gyűjteményében helye van ennek a kalandnak, mely abban a szép új világban játszódik, ahol egy akcióhoz elég egy mikroszekundum. (InterCom)

(több)

Filmtár

Felhasználó Formátum Nyelvek Hozzáadva Jegyz.
hajlala VHS
2011.10.02
ladyhate DVD
2009.08.14
Qasa DVD
2009.07.04

Kapcsolódó hírek

Jeff Bridges visszatér a Tronhoz

Jeff Bridges visszatér a Tronhoz

2024.05.03

Jeff Bridges visszatér a számítógépes áramkörök színes, digitális világába. A Walt Disney Pictures stúdió készülő Tron: Ares című filmjében újra eljátssza Kevin Flynn videojáték-fejlesztő szerepét,… (több)

Az új Tron szereplőket válogat

Az új Tron szereplőket válogat

2023.07.01

A Disney stúdió már egy ideje dolgozik az új Tron, avagy a számítógép lázadása filmen, amelynek főszereplői várhatóan Jared Leto (Morbius) és Evan Peters (Monster) lesznek. A filmnek már rendezője is… (több)